|
Horeca Expo: voorstelling
Horeca Expo, dé Belgische totaalbeurs voor de horeca- en grootkeukensector, vindt plaats van 18 t.e.m. 22 november 2018 in Flanders Expo Gent.
Maar liefst 650 exposanten, samen goed voor 3.000 merken tonen een compleet overzicht van de nieuwste producten, services en trends.
|
|
MEER DAN EEN BEURS
Naast het ruime aanbod in food en non-food, biedt de beurs ook een uitgebreid randprogramma aan met workshops, culinaire wedstrijden, seminaries en kookdemonstraties.
Op het Innovation Platform ontdekt u wie een Innovation Award in de wacht sleept én maakt u kennis met een aantal beloftevolle start-ups.
NIET TE MISSEN
Horeca Expo presenteert gedurende deze topvijfdaagse voor de horecasector maar liefst 70 culinaire wedstrijden, seminaries en events. We kijken al halsreikend uit naar het Carpigiani Gelato Festival, de Gault&Millau Catering Awards, de voorstelling van de start-ups op het Innovation Platform, het KitchenLab project van Flanders Food Faculty en het debat rond wijnbouw door Gido Van Imschoot & Professor dr. Ghislain Houben.
|
|